Praktické návody implementace nového obecného nařízení (gdpr) včetně případové studie

PRAHA 1 - Nové Město
Od: 12.02.2018
Do: 12.02.2018
1 den
 
Veřejné kurzy
0%
Cena kurzu

1990

Počet osob
Jméno
Přijmení
Tel.
IČO

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s Obchodními podmínkami dodavatele.

Jméno
Přijmení
E-mail
Heslo

Stistknutím tlačítka Rezervovat, souhlasíte s obchodními podmínkami dodavatele.

Sdílejte:

Účel / cíl

Na semináři se dozvíte, jak konkrétně postupovat při implementaci nového nařízení o ochraně osobních údajů č. 2016/679 (podle anglické zkratky nazývaného jako GDPR) do procesů společnosti či procesů v podnikání, a jak se vyhnout významným sankcím, které mnohdy mohou být až likvidační.

Hlavním přínosem semináře bude praktické seznámení s postupem pro implementaci GDPR, které bude pro názornost podpořeno případovou studií modelové společnosti. Odnesete si tak možný harmonogram postupu implementace GDPR.

Na semináři budete seznámeni též s novými požadavky na smlouvu o zpracování osobních údajů.

Obsah

SEZNÁMENÍ S NOVOU PRÁVNÍ ÚPRAVOU GDPR:
• GDPR a vztah k zákonu č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů,
• povaha nařízení,
• možné dopady nedodržení povinností,
• terminologie (osobní údaj, subjekt údajů, správce, zpracovatel atd.),
• práva a povinnosti dle GDPR (právo na informace, právo na výmaz, nové souhlasy, právo na přenositelnost, povinnost hlášení incidentů, pověřenec pro ochranu osobních údajů atd.).

POSTUP PRO IMPLEMENTACI GDPR:
• přehled fází projektu implementace z pohledu společnosti/podnikatele,
• srovnání výhod a nevýhod outsourcingu/implementaci z vlastních zdrojů,
• podrobný rozbor jednotlivých fází projektu implementace,
• upozornění na kritické body implementace,
• doporučení pro realizaci změn.

PŘÍPADOVÁ STUDIE:
• ukázka kompletního postupu implementace GDPR na modelové společnosti.

SMLOUVA O ZPRACOVÁNÍ:
• informace o nových náležitostech smlouvy o zpracování.

Kategorie

Právo a legislativa
Pracovní, obchodní a daňové právo
Obchodní zákoník
Legislativa a zákony

Hodnocení od účastníků

Zatím není žádné hodnocení Přidat hodnocení

Lektor

Mgr. Vít Hruška /

Dodavatel

Ověřený dodavatel

1. VOX a.s. /

© 2018 • Educio s.r.o • Všechna práva vyhrazena • info@educio.cz 
Nenašli jste kurz?

Poptávka kurzu na míru